Sitemap

Luisterprogramma

Bij een Inner Sound luisterprogramma maken wij gebruik van speciaal vervaardigde cd’s, die Arden Wilken heeft gecomponeerd om een bepaalde beweging in het lichaam en energieveld tot stand te brengen. Het programma van de klanktherapie wordt samengesteld op grond van je wensen en je huidige situatie.
Na een uitvoerig gesprek van ongeveer 1,5 uur stellen we voor jou een luisterprogramma samen bestaande uit een of meerdere cd’s van Arden Wilken. Alle klanktherapie-cd’s zijn opgenomen met een speciale opnametechniek, waardoor het menselijke systeem de klank nog beter kan integreren.
Hoe vaak je de cd’s van het programma moet luisteren, bepalen wij na het eerste gesprek. Op dit gesprek volgen verdere sessies (direct of via de telefoon) in een afstand van 1-3 weken.
In het verdere verloop van het luisterprogramma worden oefeningen (makkelijke lichaamsoefeningen, visualisaties) toegevoegd.
De minimale duur van een luisterprogramma is 6 weken. Ervaringen laten zien dat 3-6 maanden een gemiddelde duur zijn.
Het luisterprogramma wordt door een integratiefase van 1 maand afgesloten.
 
Kosten: € 150 voor de eerste sessie incl. Interview; daarna € 50 per uur.
Prijs per cd: € 18, plus eventuele portokosten (minimaal 2 cd’s inclusieve integratiefase, gemiddeld zijn 4 á 5 (soms meer) cd’s nodig).
 
Als je alvast nieuwsgierig bent naar meer informatie over de cd’s van Arden Wilken, kijk dan op http://www.ardenwilken.com/diagsearch.htm

 

Bloempje

Copyright 1997-2009: Art of Healing
Realisatie: Numaga-Design - Shanra