Sitemap

Healing

Wat is Healing?

Healing is heel kort samengevat het werken met het energieveld dat ieder mens omgeeft en heeft daarmee ook zijn uitwerking op het fysieke lichaam.

Wanneer helpt Healing?

Ieder mens is omgeven door een energieveld, aura genoemd. In een gezonde aura is de energie helder en stroomt vrijelijk door het hele systeem. En als wij ons gezond voelen en lekker in ons vel zitten dan lukt het ons makkelijk onze eigen plek in de wereld in te nemen en op een positieve manier met anderen om te gaan.
Maar soms raken we uit evenwicht. Dan krijgen we fysieke klachten zoals pijn en ziektes, of emotionele klachten, waardoor wij ons ongelukkig, uitgeput of juist onrustig of geagiteerd voelen. De reden daarvoor kunnen blokkades in het energiesysteem en lichaam van een mens zijn.

Wat gebeurt er tijdens een Healing?

Tijdens een healing gaat het erom het energieveld weer beter in harmonie te brengen en de energie te laten stromen. Dit wordt bereikt door blokkades los te maken. Onze taak als healer is het, dit proces te begeleiden, en de energie op weg te helpen. Door op diep wezenlijk niveau contact te maken met de u eigen energie kunnen wij als healer een verbinding maken met uw eigen zelfhelend vermogen. Een healing-sessie zet het zelfhelend vermogen van het lichaam aan en daardoor gaat uw levenskracht beter stromen, uw energie komt weer meer in balans. Een healing is dus in feite niet iets wat u krijgt maar een proces dat u in uw eigen lichaam stuurt.
De verbeterde verbinding met uw levenskracht helpt om beter te voelen wat u zelf eigenlijk wilt en gelijktijdig in verbinding te blijven met de wereld om u heen en de mensen daarin. Een healing ondersteunt u daardoor bij het bevorderen van persoonlijke groei en het overwinnen van problemen.
Uiteindelijk gaat het in ons leven daarom steeds meer vanuit onze kern, ons oereigen wezen te leven en te handelen. En elke stap in het helingsproces is een stap verder om onvoorwaardelijk te leven wie u in wezen bent.

Duur en tarief van een sessie:
45-60 minuten 60 Euro

Bloempje

Copyright 1997-2009: Art of Healing
Realisatie: Numaga-Design - Shanra